ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το sci-fi θρίλερ «The Creator»

Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το sci-fi θρίλερ «The Creator»
Στιγμιότυπο από το τρέιλερ για την ταινία «The Creator» Screen grab / Youtube / 20th Century

Στον «αέρα» βγήκε το δεύτερο τρέιλερ του νέου sci-fi θρίλερ «The Creator» της 20th Century, με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον να έρχεται αντιμέτωπος με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Πρόκειται για μία ιστορία του καταξιωμένου Βρετανού σκηνοθέτη Γκάρεθ Έντουαρντς που έγραψε μαζί με τον Κρις Βάιτζ υπογράφοντας, επίσης, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

«Πριν από 10 χρόνια, η ΑΙ, που είχε δημιουργηθεί για να προστατεύει την ανθρωπότητα, πυροδότησε μία πυρηνική κεφαλή στο Λος Άντζελες αφανίζοντάς το», αναφέρεται στην αρχή του εντυπωσιακού τρέιλερ, υπογραμμίζοντας: «Αυτή είναι μία μάχη για την ίδια την ύπαρξή μας».

Ο Τζόσουα (Ουάσινγκτον), ένας σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που θρηνεί την εξαφάνιση της γυναίκας του (Τσαν), στρατολογείται για να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον Δημιουργό, τον αρχιτέκτονα της προηγμένης Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει αναπτύξει ένα όπλο ικανό να τερματίσει τον πόλεμο και την ίδια την ανθρωπότητα.

Καθώς ο Τζόσουα με την ομάδα του ταξιδεύει σε εχθρικό έδαφος, ανακαλύπτει ότι το θανάσιμο όπλο δεν είναι παρά ένα δημιούργημα Τεχνητής Νοημοσύνης με τη μορφή ενός μικρού παιδιού.

Μαζί με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Τζέμα Τσαν, Άλισον Τζάνεϊ και Κεν Γουατανάμπι.

Η ταινία της 20th Century Studios θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ