ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πού αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι να κάνουν διακοπές αυτό το Καλοκαίρι;

Πού αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι να κάνουν διακοπές αυτό το Καλοκαίρι;

Το Καλοκαίρι η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να ταξιδέψουν και να αποδράσουν σε έναν από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της Ευρώπης. Κροατία, Ιταλία, Πορτογαλία αλλά και πολλοί ακόμη ζωντανοί και αγαπημένοι ευρωπαϊκοί προορισμοί, συμπληρώνουν τη λίστα με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για φέτος το Καλοκαίρι. Παρακάτω, θα βρείτε τους πέντε πιο αγαπημένους των travel bloggers.

Κροατία

Ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ανάμεσα στους Ευρωπαίους για φέτος το Καλοκαίρι, είναι η Κροατία. Γενικότερα, βλέπουμε τα Βαλκάνια να έχουν μια αύξηση στον τουρισμό, καθώς οι μαγικές παραλίες αλλά και οι βόλτες με το ποδήλατο, κάνουν τους ταξιδιώτες να στρέφουν την προσοχή τους προς αυτές τις χώρες.

2

Κανάριες Νήσοι

Τα Κανάρια δεν είναι μόνο ειδυλλιακές παραλίες. Σεληνιακά τοπία, ηφαίστεια, πευκοδάση, αμμόλοφοι συνθέτουν ένα εξωτικό σκηνικό, με κάθε ένα από τα μικρά νησιά να αποπνέει τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα. Από την τουριστική Τενερίφη μέχρι την αυθεντική Λανθαρότε, στα Κανάρια μπορείτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, πως οι περισσότεροι Ευρωπαίοι το επιλέγουν για φέτος το Καλοκαίρι.

3

Ιταλία

Είτε αποφασίσετε να κάνετε ένα roadtrip σε κάποια από τα χωριά της Τοσκάνης, είτε το Καλοκαίρι σάς βρει στα παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας, να ξέρετε πως οι Ευρωπαίοι, όπως ακριβώς κι εσείς, αγαπούν τη μαγεία αλλά και τη γαστρονομία της γειτονικής μας χώρας. Και πού ξέρετε, ίσως ο Σεπτέμβριος σας βρει στη Φλωρεντία.

4

Πορτογαλία

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια η Πορτογαλία να θεωρούνταν ο κρυφός… «παράδεισος» της Ιβηρικής χερσονήσου, σήμερα όμως, αποτελεί έναν από τους πλέον τουριστικούς και αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πολύχρωμη, ζωντανή και άκρως διασκεδαστική, έχει κερδίσει με το «σπαθί» της αυτή τη θέση στη λίστα.

5

Μεσόγειος

Πού αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι να κάνουν διακοπές αυτό το Καλοκαίρι;

Η επιλογή των ταξιδιωτών να κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο, αυτό το Καλοκαίρι, δεν ήταν έκπληξη για εμάς, καθώς οι Financial Times ήδη είχαν κάνει μια λίστα με τους δέκα καλύτερους προορισμούς στην Μεσόγειο. Εκείνο που μας ήρθε έκπληξη, είναι πως πρώτη στη λίστα βρίσκεται η Σέριφος, αλλά και στη συνέχεια, η Αμοργός και η Καρδαμύλη.

6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ