Χανιά: Άνδρας απείλησε οδηγό ταξί με μαχαίρι - Την λήστεψε και την εγκατέλειψε δεμένη στο όχημά της
Ταξί
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΔεμένη και εγκαταλελειμμένη στο ίδιο της το όχημα βρέθηκε οδηγός ταξί από επιβάτη που παρέλαβε στην πιάτσα έξω από το ΚΤΕΛ Χανίων το μεσημέρι της Πέμπτης 18/9.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, o αλλοδαπός άνδρας μπήκε στο σταθμευμένο στο ταξί και ζήτησε από την οδηγό να τον μεταφέρει στις Βρύσες Αποκορώνου, προκειμένου όπως της είπε σε άπταιστα ελληνικά, να παραλάβει κάποια έγγραφα. Στη διάρκεια της διαδρομής ωστόσο την καθοδήγησε σε ερημική τοποθεσία και της ζήτησε χρήματα. Ο δράστης στη συνέχεια την ακινητοποίησε και με την απειλή μαχαιριού την έδεσε και την έβαλε στο πίσω κάθισμα.
Ο ίδιος οδήγησε το ταξί πίσω στα Χανιά και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας το όχημα με το ακινητοποιημένο θύμα του.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια η οδηγός κατάφερε να λύσει από τα σχοινιά τα πόδια και κάλεσε σε βοήθεια.
Περαστικοί που είδαν την γυναίκα, την ελευθέρωσαν και ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα απεργία των οδηγών ταξί στις 22 Σεπτεμβρίου
Πώς έγινε το φονικό τροχαίο στη Βουλιαγμένης με νεκρή την 64χρονη - Τρία ΙΧ και ταξί στην καραμπόλα
Σάλος στις ΗΠΑ με το γαμήλιο δώρο που έλαβε ο υιός Τραμπ από Ρώσο ολιγάρχη
21:12
«Τη σκότωσε με 15 μαχαιριές»: Η νεκροψία για την άγρια δολοφονία της 25χρονης στην Ηγουμενίτσα
21:02
Πρωτοποριακή ανακάλυψη: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από δύο όργανα
20:53
Δημοσκόπηση Alco: Οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης και η ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
20:43