ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιγή ιχθύος από την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μετά τα περί ίδρυσης κόμματος

Σιγή ιχθύος από την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μετά τα περί ίδρυσης κόμματος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Διαστάσεις που δεν μπορούσε να προβλέψει έλαβε η πρωινή εμφάνιση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου  στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ σπάζοντας το εμπάργκο κατά του σταθμού που είχε επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η έκταση που έλαβε αυτή η συνέντευξη σε συνδυασμό με τις δύο προκλήσεις της βουλευτού αφενός προς τον ΣΥΡΙΖΑ να την διαγράψει αν θεωρεί ότι έκανε λάθος και αφετέρου προς τον Βασίλη Λεβέντη να της ζητήσει να παραιτηθεί, φαίνεται πως ξεπέρασε την δυναμική που η ίδια θα μπορούσε να διαχειριστεί.

Το ερώτημα όμως που μένει αναπάντητο όσο εκείνη κρατά κλειστό το κινητό της είναι γιατί επέλεξε να διαφοροποιηθεί αυτή τη στιγμή από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με τέτοιο ακραίο τρόπο. «Δεν έχει λογική εξήγηση η επιλογή της. Να θυμίσω ότι την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου υποδέχθηκε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ αυτό είναι αρμοδιότητα του γραμματέα του κόμματος. Και οι σχέσεις της με τον πρωθυπουργό είναι άριστες. Μάλιστα είναι σχεδόν προκλητικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας πάντα σηκώνεται για να την χαιρετίσει, κάτι που δεν κάνει με τα δικά μας στελέχη» σχολιάζει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτώμενος σχετικά.

Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν την βουλευτή να έχει υποστηρίξει σε ιδιωτικές της συζητήσεις ότι ήρθε η ώρα της κάλπης. «Αυτός ο αχταρμάς δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Εγώ δεν το αντέχω. Να πάμε σε εκλογές να τελειώνουμε» φέρεται να έχει δηλώσει.

Η ίδια πάντως μετά την εκπομπή επέλεξε να κλείσει ακόμα και το τηλέφωνο της. «Ότι είχε να πει το είπε. Δεν είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να απαντά για το θέμα αυτό» τόνισε συνεργάτης της στο CNN Greece.

Εκείνοι που την γνωρίζουν καλά όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά μετά την εμπλοκή της με την πολιτική, εκτιμούν πως η κίνηση της αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. «Η Θεοδώρα ποτέ δεν κάνει κάτι χωρίς λόγο. Μπορεί να τον γνωρίζει μόνο εκείνη, αλλά υπάρχει λόγος που συνέβη αυτή την περίοδο και θα τον μάθουμε όλοι σύντομα» σχολιάζουν χαρακτηριστικά χωρίς να αποκλείουν ένα ακόμα πολιτικό διαζύγιο με δική της επιλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ