ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Παντελίδη: Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό

Κηδεία Παντελίδη: Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό
Παντελής Παντελίδης Facebook

Το τελευταίο αντίο είπαν το Σάββατο, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, θαυμαστές στον Παντελή Παντελίδη, τον τραγουδιστή που όσο αναπάντεχα μπήκε στο χώρο του τραγουδιού, τόσο αναπάντεχα έφυγε κι από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Παντελή Παντελίδη στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως, ενώ ακόμη περισσότεροι ήταν εκείνοι που από το πρωί του Σαββάτου πέρασαν από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία για να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Οι θαυμαστές του χειροκρότησαν για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, που κηδεύτηκε υπό τους ήχους των μεγάλων επιτυχιών του.

Ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν τόσο στην εκκλησία, όσο και στο νεκροταφείο ήταν και καλλιτέχνες, με ζωγραφισμένη την οδύνη στο πρόσωπό τους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι θαυμαστές του εκλιπόντος τραγουδιστή συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένη στο ύψος του Ελληνικού, όπου άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του. Χειροκροτήματα, μουσική, οδύνη και δάκρυα, συνέθεσαν ένα κλίμα συγκίνησης στον τελευταίο αποχαιρετισμό, που διοργανώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων από τους θαυμαστές του.

Λίγο αργότερα ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του τραγουδιστή, η οποία συνοδευόταν από το ακόλουθο μήνυμα: «Αυτό το πράγμα που ζούμε εύχομαι να μην το πάθει καμία οικογένεια στον κόσμο. Έφυγε το καμάρι μας, ο Παντέλος μας!!», έγραψε, αποχαιρετώντας τον.

Ayto to pragma pou zoume euxomai na min to pathei kamia oikogeneia ston kosmo.efyge to kamari mas o pantelos mas!!!!

Δημοσιεύτηκε από Triantafyllos Pantelidis στις Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016


Διαβάστε ακόμη

Κηδεία Παντελίδη: Λαϊκό προσκύνημα στο τελευταίο χειροκρότημα

Κηδεία Παντελίδη: Πάνω από 6.000 χιλιάδες κόσμος στο Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως

Κηδεία Παντελίδη: Το τελευταίο χειροκρότημα του κόσμου υπό τη μουσική του

Κηδεία Παντελίδη: Φόρος τιμής από καλλιτέχνες και τραγουδιστές

Κηδεία Παντελή Παντελίδη: Κοσμοσυρροή για το αντίο

Κηδεία Παντελίδη: Εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα

«Εγώ ήμουν συνοδηγός του Παντελίδη», κατέθεσε η 21χρονη για το θανατηφόρο τροχαίο

Αποκλειστικές εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα του Παντελή Παντελίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ