STYLE

Τομ Κρουζ: Η Νικόλ Κίντμαν έλυσε τη σιωπή της για τον χωρισμό τους

Τομ Κρουζ: Η Νικόλ Κίντμαν έλυσε τη σιωπή της για τον χωρισμό τους

Σε μια σπάνια συνέντευξη, δύο δεκαετίες μετά τον επίσημο χωρισμό του ζευγαριού, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε ανοιχτά για το γάμο της με τον Τομ Κρουζ.

Η Νικόλ Κίντμαν συνεργάστηκε με τον κορυφαίο σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» με τον τότε σύζυγό της Τομ Κρουζ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τους New York Times, η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες πως η ομιλία του ρόλου της ήταν μια αντανάκλαση του γάμου της με τον Κρουζ, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο το 2001.

Το σέξι ψυχολογικό δράμα έχει οδηγήσει πολλούς να αναζητήσουν ενδείξεις για το τι οδήγησε στον χωρισμό Κίντμαν - Κρούζ. Στην ταινία, οι δυο τους υποδύονταν ένα ζευγάρι και ο χαρακτήρας της Κίντμαν ομολογείται απιστία κατά τη διάρκεια μιας περίεργης νύχτας με έναν νεαρό αξιωματικό του ναυτικού.

«Με κοίταξε καθώς περνούσε μπροστά μου, μόνο μια ματιά, τίποτα περισσότερο. Αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ», λέει ο χαρακτήρας της. «Εκείνο το απόγευμα η Έλενα (η κόρη του ζευγαριού στην ταινία) πήγε στο σινεμά με τη φίλη της και εσύ κι εγώ περάσαμε το βράδυ μαζί, κάναμε σχέδια για το μέλλον μας και μιλήσαμε για την Έλενα, και παρόλ’ αυτά δεν μπορούσα να σταματήσω να τον σκέφτομαι. Και σκέφτηκα ότι αν με ήθελε, ακόμα κι αν ήταν μόνο για μια νύχτα, θα ήμουν έτοιμη να παρατήσω τα πάντα.»

Αλλά αυτός ο διάλογος δεν αντικατοπτρίζει την κατάσταση του γάμου της εκείνη τη στιγμή, είπε η Κίντμαν στους NYT. «Αυτό ταιριάζει στην αφήγηση που σκέφτηκαν κάποιοί άνθρωποι, αλλά σίγουρα εγώ δεν το αντιλήφθηκα έτσι», συνέχισε. «Ήμασταν ευτυχισμένοι στο γάμο μας τότε.»

«Γυρίζαμε τις σκηνές και μετά πηγαίναμε να διασκεδάσουμε στα go kart. Νοικιάζαμε ένα μέρος και πηγαίναμε για κούρσες στις 3 το πρωί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν έχω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή δεν θέλω να το κάνω».

Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν ότι το άγχος της συνεργασίας με τον Κιούμπρικ, ο οποίος πέθανε το 1999 και λέγεται ότι υπήρξε τυραννικός, έπαιξε ρόλο στο τέλος του 11χρονου έγγαμου βίου της Κίντμαν και του Κρούζ.

Η Κίντμαν δήλωσε στους Times: «Μας άρεσε πολύ να δουλεύουμε μαζί του. Γυρίζαμε εκείνη την ταινία για δύο χρόνια. Είχαμε δύο παιδιά και στην αρχή ζούσαμε σε ένα τρέιλερ, μαγειρεύοντας μακαρόνια επειδή ο Στάνλεϊ ήθελε συχνά να τρώει μαζί μας. Δουλεύαμε με έναν από τους καλύτερους κινηματογραφιστές όλων των εποχών, μαθαίναμε για τη ζωές μας και διασκεδάσαμε στο πλατό» είπε η Κίντμαν.

Μετά τον χωρισμό τους, ο Κρούζ παντρεύτηκε την ηθοποιό Κέιτι Χόλμς το 2006, και την ίδια χρονιά η Νικόλ Κίντμαν παντρεύτηκε τον μουσικό Κιθ Έρμπαν, με τον οποίον έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Ο Κρούζ και η Χόλμς, που επίσης απέκτησαν μια κόρη το 2006, χώρισαν το 2012.

Nicole Kidman offers rare comment on Tom Cruise marriage

ΔΗΜΟΦΙΛΗ